Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем 44-годишен мъж, за това,

...
Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем 44-годишен мъж, за това,
Коментари Харесай

Нов скандал с порнографски материали с непълнолетни

Районна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен 44-годишен мъж, за това, че на 18 март тази година в Стара Загора, посредством компютърна конфигурация - настолен компютър, и посредством осведомителна система – интернет, и замяна на данни от точка до точка е разпространявал нецензурен материали, за основаването на които са употребявани лица, ненавършили 18-годишна възраст или лица, които наподобяват като такива. 

Престъплението, за което мъжът е притеглен в качеството на обвинен е с висока степен на социална заплаха с оглед както на естеството на аудиовизуалните творби и лицата, които са употребени за основаването им, по този начин и от страна на огромния им брой.

Установено е, че той е популяризирал 13 266 файла, съдържащи нецензурен материали, за основаването на които очевидно са употребявани лица, ненавършили 18-годишна възраст.

Файловете съдържат подиуми със полова употреба на деца, а обвиненият е арестуван от чиновници на бранш БОП - Стара Загора.

Мъжът е с чисто правосъдно минало и е неосъждан.

След осъществено следствие и събиране на задоволително доказателства наблюдаващият прокурор го е привлякъл като обвинен и е постановил задържането му за период до 72 часа.

 Районна прокуратура-Стара Загора ще внесе днес искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР