Районна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем 28-годишен румънец,

...
Районна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем 28-годишен румънец,
Коментари Харесай

Румънец отива на съд, превозвал 20 афганистанци нелегално край Чирпан

Районна прокуратура - Стара Загора притегли като обвинен 28-годишен румънец, за това, че през вчерашния ден, на 18 юни 2023 година, на 180 км на автомагистрала „ Тракия “ покрай Чирпан се е опитал нелегално да подкрепи на 20 афганистанци  да преминат страната посредством потребление на товарен автомобил.Това оповестиха през днешния ден от Апелативната прокуратура в Пловдив.
Прочетете още
Обвиняемият е бил незает и по разгласи си намерил работа да транспортира пасажери. На 13 юни 2023 година група от 20 чужденци – жители на Афганистан, водени от водачи от Турция, минали „ зелената “ границата сред Турция и България. Те съпроводили групата до път на територията на България, отвън обитаемо място, и изчакали идването на микробуса, който да ги транспорти през страната.

Мигрантите били качени в транспортното средство, ръководено от  28-годишният мъж. На  180 км на автомагистрала „ Тракия “ автомобилът бил спрян от полицейски чиновници и арестуван. Румънецът е задържан за период до 72 часа с разпореждане на дежурен прокурор.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР