Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава досъдебно производство, образувано на 14 януари

...
Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава досъдебно производство, образувано на 14 януари
Коментари Харесай

Откриха отпадъци с неустановен вид и произход на площадка край гълъбовско село

Районна прокуратура-Стара Загора следи досъдебно произвеждане, формирано на 14 януари за боклуци от разнородни материали, с непостоянен тип и генезис , не по открития ред.

Те се намират източно от административната постройка на площадка „ Брикетопроизводство “, в землището на село Обручище . Тя е отдадена чартърен на комерсиално сдружение със седалище в Гълъбово.

Работи се по сигнал , който е постъпил в полицията вчера. Разследването е почнало към 16:00 часа на 14 януари и в момента полицейските чиновници са на терен. 

Изискват се документи на компанията, само че с какво се занимава комерсиалното сдружение и кой го съставлява, ще стане ясно на по-късен стадий ”, разяснява представителят на Районна прокуратура Стара Загора прокурор Надежда Белчева. 
-->

Производството е почнало с оглед, на който са участвали Дичо Атанасов , областен прокурор и районният прокурор  Гриша Мавров . Първоначалните процесуално-следствени дейности са осъществени под управлението на Районна прокуратура-Стара Загора, Окръжна прокуратура, ДАНС и ОД на Министерство на вътрешните работи. 

Разследването по производството се организира под надзора на Районна прокуратура-Стара Загора , като ще бъде следено от прокурор при Териториално отделение-Гълъбово на Районна прокуратура.

Към момента се ревизират всички версии и продължава осъществяването на неотложните процесуално-следствени дейности, като се открива типа, количеството и произхода на откритите боклуци, както и основанията за съхранението и ръководството им .

Срокът за следствие на досъдебното произвеждане е два месеца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР