Районна прокуратура – Сливница образува досъдебно наказателно производство за престъпление

...
Районна прокуратура – Сливница образува досъдебно наказателно производство за престъпление
Коментари Харесай

Районна прокуратура-Сливница разследва случая с побоя над момиче от града

Районна прокуратура – Сливница образува досъдебно наказателно произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс – осъществяване на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, оповестиха от АП.

Поводът за следствието е постъпила информация за това, че към 17 ч. на 14.02.2022 година, в градския парк на гр. Сливница, било осъществено нападателно нахлуване над момиче посредством дърпане за коса и нанасяне на удари с юмруци и ритници.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции на проверяващите органи за осъществяване на разпити на потърпевшата, майка й и очевидците на случая. Установена е самоличността на причинителя на закононарушението, който след събиране на задоволително доказателства ще бъде притеглен в качеството на обвинен. Междувременно се открива лицето, снимало нападението.

Възложено е осъществяване на експертизи - видеотехническа и съдебномедицинска.

Предприетите нужни дейности по следствието следва да разкрият обективната истина и да осъществят наказателната отговорност на отговорното лице.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР