Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Георги Танчев

...
Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Георги Танчев
Коментари Харесай

Обвиниха Манджата за бягството от Пловдивския затвор

Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на Георги Танчев – Манджата. Припомняме, че 42 -годишният мъж избяга от пандиза на 10 април 2018 година Той изтърпявал наказване „ отнемане от независимост “ в размер на една година, когато изчезна от външен неохраняем работен обект на Затворническото общежитие „ Хеброс “ при пандиза.

През март 2018 година, обвиненият Г.Т. постъпил в Затвора – гр. Пловдив за изтърпяване на наказване „ отнемане от независимост “ в размер на една година при първичен „ общ “ режим за закононарушение по член 354А алинея 3 т. 1 от Наказателния кодекс – държане на наркотични субстанции.

В края на март 2018 година той подал молба до управлението на Затвора да бъде назначен на работа на външен неохраняем обект. На 10 април 2018 година, обвиненият бил превозен дружно с други лишени от независимост за работа в завод на компания в гр. Пловдив, като за това имало одобрена заповед.

Това бил първият работен ден на Г.Т. Малко преди следобедната отмора обвиненият отишъл до портала, с цел да се типа с негова близка и не се върнал. След извършени издирвателни мероприятия Г.Т. е бил открит и арестуван на 24 април 2018 година в жилището на негов другар.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи съвещание по делото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР