Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо производство относно нанесена лека

...
Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо производство относно нанесена лека
Коментари Харесай

Танцьорката, който разби 10 коли, пак е в ареста

Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо произвеждане по отношение на нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, вр. с член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс.

От откритите към сегашния миг обстоятелства е видно, че в ранните часове на 11.05.2018г. Катя А. от гр. Пловдив чествала рожден ден със свои другари в Нощен клуб „ Мегами “ в гр. Пловдив. Около 02.50 часа Катя А. отишла до тоалетната в заведението и на излизане непознато за нея лице от женски пол й нанесло удар с пестник в лицето в наличието на очевидци. От удара Катя А. паднала на земята и от носа й потекла кръв.

Установена е самоличността на лицето, отправило удара - Габриела Медарова от гр. Пловдив, като към сегашния миг същата е арестувана за 24 часа.

По делото следва определяне и разпити на всички очевидци на случая, правене на здравна експертиза по отношение на типа на нанесената на потърпевшата телесна щета и механизма за причиняването й.

За закононарушението по член 131, алинея 1, т. 12, вр. с член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс законът планува наказване до една година отнемане от независимост или пробация.

Работата по случая продължава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР