Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем В.П., на 47 г., за

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем В.П., на 47 г., за
Коментари Харесай

Шофьорът на рейса, прегазил майка с бебе, остава в ареста

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен В.П., на 47 година, за това, че на 18 октомври 2018 година, в гр. Пловдив, нарушил разпоредбите за придвижване при ръководство на моторно транспортно средство и предизвикал по несъобразителност междинни телесни повреди на 34-годишна жена, като действието е осъществено на пешеходна пътека – закононарушение по член 343 ал.3 във вр. ал.1 във вр. член 342 ал.1 прочие 3 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият В.П. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Припомняме, че през вчерашния ден, 18 октомври, тежък случай в " Тракия " прати млада жена и детето й в болница. Автобус от градския превоз е минал през единия крайник на дамата. Произшествието е станало на кръстовище до хлебозавода,.

Пострадалата е 33-годишна, тя и детето й са откарани в болница. Автобусът е по линия на 18 с 47-годишен лидер, чиято алкохолна проба е негативна.

По първични данни транспортното средство е подхванало ляв завой по бул. " Съединение " в посока ул. " Недялка Шилева " и блъснало майката с количката, които били на пешеходна пътека.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР