Районна прокуратура – Враца е постигнала споразумение със защитата на

...
Районна прокуратура – Враца е постигнала споразумение със защитата на
Коментари Харесай

Осъдиха младеж от Врачанско за склоняване на деца към развратни действия

Районна прокуратура – Враца е постигнала съглашение със отбраната на малолетния обвиняем – А.И., притеглен към наказателна отговорност за осъществени от него закононарушения.
На 21.07.2016 година и на 22.07.2016 година, посредством настолен компютър с потребление на разнообразни потребителски имена (акаунти) на стратегия „ Скайп “, А.И. склонявал деца да вземат участие в сластно проявление на полови органи, чрез уеб-камера. Момчетата били на девет и двадесет години.
Подсъдимият И., в интервала от 08.10.2016 година до 29.12.2016 година, посредством потребление на осведомителна технология, популяризирал на няколко получатели нецензурен материал – фотоси, изобразяващи намерено полово държание.
Освен това, на дисковото пространство на настолния си компютър, той държал тридесет и осем фотографски файла, за основаването на които са били употребявани деца, очевидно изглеждащи като ненавършили осемнадесетгодишна възраст.
За осъществените от А.И. закононарушения му е наложено едно общо наказване „ пробация “, включваща наложителна регистрация по сегашен адрес и периодически срещи с пробационен чиновник три пъти седмично за период от 10 месеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР