Районна прокуратура – Враца е постигнала осъдителна присъда спрямо Ц.Б.,

...
Районна прокуратура – Враца е постигнала осъдителна присъда спрямо Ц.Б.,
Коментари Харесай

12 години затвор за рецидивист, пребивал редовно бременната си жена и я карал да проституира

Районна прокуратура – Враца е постигнала неоправдателна присъда по отношение на Ц.Б., упрекнат за осъществено от него закононарушение – склоняване към проституция и трафик на хора.

В продължение на месеци – през интервалите от м. ноември 2016 година до м. януари 2017 година и от м. април 2017 година до края м. януари 2018 година, подсъдимият Б. склонявал към проституция О. Чрез редовно нанасяне на побой дамата била принуждавана да взе участие в съвкупления и блудствени дейности в региона на гр. Враца. Мъжът употребявал зависимостта на потърпевшата, с оглед че тя била бременна от него и не разполагала с други приходи. Всичките пари, които О. получавала за осъществяваните от нея развратни дейности, той вземал за себе си.

Ето по какъв начин се развива родния пазар за секс по границата и в София

Съдът е признал за отговорен подсъдимият Ц.Б. и му наложил едно общо наказване от дванадесет години „ отнемане от независимост “ при „ непоколебим “ режим на изтърпяване и санкция в размер на 50 000 лв.. Уважени са и гражданските искове за по 10 000 лв.. Присъдата може да бъде обжалвана и протестирана в законоустановения период, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР