Районна прокуратура – Сливен е задържала за срок до 72

...
Районна прокуратура – Сливен е задържала за срок до 72
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на двамата задържани за блудството с дете в Сотиря

Районна прокуратура – Сливен е задържала за период до 72 часа малолетния Христо Х. и Йордан И., упрекнати в осъществяване на блудствени дейности по отношение на малолетно момиче в сливенското село Сотиря, оповестиха от прокуратурата.

Христо Х. е упрекнат за това, че на 30 август 2019 година в село Сотиря, област Сливен, въпреки и малолетен, само че като е могъл да схваща свойството и смисъла на осъщественото, и да управлява постъпките си, посредством приложимост на мощ, е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с малолетно момиче – закононарушение по член 149, ал.2, т.1, вр. ал.1, вр. чл.63, ал.1, т.3 от Наказателен кодекс.

Нов смут в Сотиря: Двама се нахвърлиха да изнасилят 7-годишно момиченце

Йордан И. е упрекнат за това, че през юли 2019 година в същото село посредством приложимост на мощ е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с малолетно момиче.

Кметът на Сотиря с кошмарни разкрития за новото безчовечие с дете в селото

Предстои в идващите дни Районна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на обвинените.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР