Районна прокуратура – Пловдив извършва разследване по досъдебно производство за

...
Районна прокуратура – Пловдив извършва разследване по досъдебно производство за
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинения след мелето между фенове и полицаи в Пловдив

Районна прокуратура – Пловдив прави следствие по досъдебно произвеждане за нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди след скандал пред заведение гр. Пловдив Районна прокуратура – Пловдив следи досъдебно произвеждане за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Днес, 26 май 2020 година, като обвинени ще бъдат привлечени Н.М., на 41 г, и С.Т., на 35 година за закононарушение по член 131 алинея 1 т. 12 вр. член 130 алинея 1 вр. член 20 алинея 2 от Наказателния кодекс – за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди, в съучастничество, като причинители. Двамата ще бъдат арестувани с разпореждане на наблюдаващия прокурор за период до 72 часа.

Установено е, че на 25 май 2020 година, в гр. Пловдив, към 1 часа, в заведение в централната част, е зародил вербален спор сред две компании. Поводът за абсурда се обяснява. Според първичните данни, в първата компания са били към десетина последователи на футболен тим в гр. Пловдив, а в другата – четирима жители, измежду които и двама служители на реда, които не са били на работа и не са изпълнявали служебни отговорности. Във втората група е бил и последовател на същия футболен клуб, за който е открито, че не се намирал в положителни връзки с лицата от първата компания. Между двете компании в началото е зародил вербален спор, който прераснал във физическа кавга отвън заведението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР