Районна прокуратура – Перник привлече към наказателна отговорност 39-годишен мъж,

...
Районна прокуратура – Перник привлече към наказателна отговорност 39-годишен мъж,
Коментари Харесай

Конфискуваха коноп, амфетамини и екстази от мъж от Радомир

Районна прокуратура – Перник притегли към наказателна отговорност 39-годишен мъж, държал опиати в Радомир и пернишкото село Стефаново.
Досъдебното произвеждане е било формирано откакто е открито, че мъжът държи дрога в парцел в с. Стефаново, област Перник, без съответно позволение, според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите.
В хода на следствието, след авансово позволение от съда, са били осъществени претърсвания на два адреса - в къща в село Стефаново и в апартамент в Радомир.
Въпросните парцели били населявани от А.В. В резултат на подхванатите дейности са били открити и конфискувани няколко типа опиати - коноп, амфетамин и екстази. Част от тях са били разпределени в дози. Освен това, била открита и мерителна везна.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Перник, А.В. е арестуван за период до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за установяване на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “.
Обвиняемият А.В. е неведнъж осъждан, включително и за присъединяване в проведена незаконна група, занимаваща се с разпространяване на опиати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР