Районна прокуратура – Лом е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Лом е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Съдят 31-годишен, опитал да изнасили жена в монтанско село

Районна прокуратура – Лом е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против М.Н. (на 31 години), притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по член 152, алинея 1, т.2, вр. член 18, ал.1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият М.Н. е осъждан два пъти за обезчестяване и блудничество, само че оправдан. През нощта на 02.05.2019 година той решил да отиде в дома на жена в село в област Монтана, с цел да реализира сексуален акт с нея. По това време тя легнала да спи в лятната кухня на парцела, като към 1 ч. чула мощен звук. Изплашила се и незабавно се обадила по телефон на съседката си за помощ. В идващия миг Н. жестоко отворил вратата на стаята, влезнал и се насочил към дамата, която съумяла да го разпознае.

Насилникът я хванал за гърлото с думите „ в този момент ще те изнасиля “. Дърпал я за ръцете и краката, съблякъл я, блъскайки към леглото. Пострадалата оказала опозиция, съумяла да избяга и да стигне до улицата. По това време пристигнали съседите й, които видели М.Н., който полугол излизал от къщата на дамата. Веднага бил подаден сигнал на телефон за незабавни случаи 112, след което на място пристигнали полицейски чиновници.

Арестуваха мъж, обвинен за бруталното обезчестяване на дете в Мездра

От приложеното към делото съдебно-медицинско уверение е видно, че в резултат на насилствените дейности на обвинения потърпевшата получила отоци и кръвонасядания по разнообразни елементи на ръцете и тялото.

Според осъществената в хода на досъдебното произвеждане съдебно-психиатрична експертиза на обвинения М.Н., той страда от лека умствена назадничавост, само че е могъл да осъзнава свойството и смисъла на осъщественото и да управлява постъпките си.

Предстои следващото за него наказателно произвеждане да продължи в съда, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР