Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт срещу Я.Т.

...
Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт срещу Я.Т.
Коментари Харесай

Съдят 46-годишен мъж за изнасилване, блудствени действия и създаване на детско порно с 15-годишно момиче

Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт против Я.Т. (на 46 години) за осъществени от него закононарушения – обезчестяване, блудствени дейности и основаване на нецензурен материал с присъединяване на малолетно момиче, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Обвиняемият Я.Т. и потърпевшото петнадесетгодишно момиче – В., се познавали от към девет години, около другарските връзки сред фамилиите им. Освен това тя била в другарски връзки с по-голямата му щерка, с която се познавали от дребни. Майките им също били в другарски връзки, като девойките оставали да преспиват в къщата на едната или на другата.

От 20.03.2018 година обвиненият Т. позвънил няколко пъти по телефона на В., като желал от нея да се срещнат, под претекст да поговорят и да получи информация за държанието на щерка си и жена си. Момичето му отказвало. Обажданията му станали все по-чести и настоятелни, като В. решила да се отбие до адреса, на който живеело приятелското семейство, както и да вземе свои облекла, които по-рано била оставила у т

Около 14 ч. на 23.03.2018 година тя отишла в жилището, където се намирал единствено обвиненият Я.Т., който пиел ракия. Първоначално мъжът я разпитвал за жена си и щерка си. Впоследствие обаче той се доближил и почнал да я прегръща, опипва и целува. Момичето се отдръпнало и направило опит да се съпротивлява и да го отблъсне. Обвиняемият я бутнал към едно от леглата, свалил дънките й и я блъснал по лицето, след което осъществил принудителен сексуален акт и блудствени дейности с петнадесетгодишно момиче.

Освен това Я.Т. снимал на мобилен телефон три видеоклипа, съдържащи действителни блудствени дейности и съвкупление с присъединяване на потърпевшата. Мъжът я заплашил, че в случай че опише за случилото се на майка си или на жена му, щял да ги разгласява в обществена мрежа „ Facebook “.

По време на осъществяваните от Т. незаконни действия, траяли към два часа, той нанесъл голям брой удари по разнообразни елементи на тялото и лицето на детето, дърпал го за косата, заплашвал го с нож и словесно. Същият ден, откакто се прибрала у дома разплакана, В. споделила на майка си за случилото и бил подаден сигнал в Районното ръководство в гр. Благоевград.

От м. март 2018 година обвиненият Я.Т. е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Предстои насрочване на разпоредително съвещание по делото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР