Районна прокуратура – Благоевград е предала на съд Н.З. и

...
Районна прокуратура – Благоевград е предала на съд Н.З. и
Коментари Харесай

Двама на съд за създаване на порнографски материал с участие на непълнолетно момче

Районна прокуратура – Благоевград е предала на съд Н.З. и С.С. за основаване на нецензурен материал с присъединяване на малолетно лице – закононарушение по член 159, алинея 4, т. 1, вр. алинея 1, вр. член 20, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. Единият от обвинените е притеглен към наказателна отговорност и за насила – закононарушение по член 143, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Около 15 ч. на 26.09.2017 година, в къща в гр. Симитли, обвиненият Н.З. принудил малолетния Й.Т. да се съблече гол и да стои неподвижно по избран метод, до момента в който го снимат с мобилен телефон. Накарал момчето да съобщи по време на снимането, че това става с негово единодушие. За задачата обвиненият използвал мощ по отношение на потърпевшия, като му нанесъл няколко удара в региона на гърдите. Освен това го заплашил, че има хора, на които ще заплати, с цел да го убият.

С.С. направил две фотоси с мобилен телефон, чието наличие изобразява сластно проявление на половите органи от малолетния Й.Т. Н.З. е притеглен към наказателна отговорност и за това, че като подстрекател съзнателно склонил С.С., настоящ като причинител, да сътвори нецензурен материал с потребление на разположение, ненавършило 18-годишна възраст.

Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР