Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Пращат на съд мъж, заплашил с убийство полицаи в Козлодуй

Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против И.И. за осъществени от него закононарушения – отправяне на закани за ликвидиране и приложимост на мощ по отношение на орган на властта.
В интервала от 21 ч. до 23:30 ч., на път II-11 и по околовръстен път в региона на Козлодуй, наоколо до бензиностанция „ Региана “, обвиненият И. се заканил с ликвидиране на длъжностни лица – шеф на сектор Хайредин към районно управление (на МВР) гр. Козлодуй и на полицейски контрольор в група „ Охранителна полиция “ към районно управление (на МВР) гр. Козлодуй. Мъжът отправял заплашителни думи във връзка осъществяване на службата им - „ Ще ви пребия. Ще чупя ръце и ще падат глави “, „ Ще те съсипя и ще те убия “, „ Аз съм рецидивист и ще те лежа “ и други сходни, които биха могли да възбудят състоятелен боязън от реализирането им.
И.И. използвал мощ по отношение на чиновниците на реда, като ги бутал с гърди, блъскал с рамо и подпирал с тяло. Той ги заплашвал, че ще счупи ръцете на оня, който посегне на автомобила му, а за сформиране на акт ще ги остави на място. С дейностите си обвиненият целял да принуди органите на властта да пропуснат осъществяването на инспекция на транспортното средство – товарен автомобил „ Форд Транзит “.
Предстои делото да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР