Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за използване на

...
Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за използване на
Коментари Харесай

Имитиращ продукт на известна марка кафе бе иззет от складове в Хасково

Районна прокуратура - Хасково следи досъдебно произвеждане за потребление на известна комерсиална марка кафе без единодушието на притежателя на изключителното право, оповестяват от прокуратурата.

Производството е било формирано на 28 октомври след получен сигнал от сдружението - правопритежател върху комерсиалната марка на кафето и вследствие на профилирана полицейска интервенция на отдел "Киберпрестъпност " при Групово дело "Борба с проведената престъпност " - Министерство на вътрешните работи и взаимно със бранш "БОП " - Хасково.

В хода на работата са били осъществени претърсвания и изземвания на четири склада в Индустриалната зона на Хасково. При акцията са били конфискувани 1 496 кутии, съдържащи общо 41 888 броя от разтворимо кафе, което имитира артикул на една от най-популярните марки кафе в България, прецизираха от държавното обвиняване.

Към момента произходът на конфискуваните артикули е неразбираем, като следва назначение на експертиза за установяването му, се споделя в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР