Районна прокуратура-Гълъбово привлече като обвиняем И.С., на 65 г., за

...
Районна прокуратура-Гълъбово привлече като обвиняем И.С., на 65 г., за
Коментари Харесай

Мъжът, пребил дете на площадка в Обручище, е привлечен като обвиняем

Районна прокуратура-Гълъбово притегли като обвинен И.С., на 65 година, за това, че в село Обручище, община Гълъбово, в изискванията на продължавано закононарушение, в региона на детска площадка, в централната част на селото, без мотив е нанесъл побой на малолетно дете – 8-годишно момче, оповестиха от прокуратурата, написа Пик. 

Мъжът е отправил към детето и друго лице обидни и цинични изрази и отказал да даде документи за идентичност като осуетил осъществяването на полицейска инспекция, отправил обидни и цинични изрази към чиновниците на районно управление (на МВР) на МВР-Гълъбово, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта и по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм и смелост - закононарушение по чл.325, ал.ІІ, предложение първо и второ във вр.ал.І от Наказателния кодекс, показват още от прокуратурата. 

Обвиняемият И.С. е бил арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. По искане на Районна прокуратура-Гълъбово съдът е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на И.С.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР