Районна прокуратура-Дупница е привлякла в качеството на обвиняеми 35-годишния Кирил

...
Районна прокуратура-Дупница е привлякла в качеството на обвиняеми 35-годишния Кирил
Коментари Харесай

Повдигат обвиня на двамата арестувани за обира на банкомат в Сапарева баня

Районна прокуратура-Дупница е привлякла в качеството на обвинени 35-годишния Кирил Микев - Джонката и Красимир Йорданов - Свещичката (на 40 години) за присъединяване в обира на банкомат в Сапарева баня, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-София.

Предстои задържането им с разпореждане на прокурор в Районна прокуратура-Дупница за период до 72 часа.

Двамата бяха арестувани в неделя вечерта от пернишки служители на реда. Автопатрул на "Пътна полиция " спрял за инспекция лек автомобил "Фолксваген Голф ", който се движел от пернишкия квартал "Църква " към село Студена. След подадения от служителите на реда сигнал, колата спряла на към 150 м от тях. Двамата мъже обаче изскочили от автомобила и побегнали. След траяло повече от час гонене единият бил арестуван на улицата, а другият - заварден, до момента в който опитвал да се скрие във водите на Струма.

На 9 ноември м.г. в Сапарева баня в съучастничество с Тодор Богданов и Господин Динев, двамата арестувани взривиха банкомат и отмъкнаха над 40 000 лв.. За това закононарушение законът планува наказване "лишаване от независимост " от 3 до 15 години.

Разследването по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР