Районна прокуратура - Бургас ръководи разследване за хулигански действия, извършени

...
Районна прокуратура - Бургас ръководи разследване за хулигански действия, извършени
Коментари Харесай

Прокуратурата пое случая с бития шофьор на линейка

Районна прокуратура - Бургас управлява следствие за хулигански дейности, осъществени във връзка с лидер на кола за спешна помощ, отзовал се на повикване за пътен случай край село Руен, обл. Бургас Районна прокуратура - Бургас управлява следствието по досъдебно произвеждане, формирано за хулигански дейности, осъществени във връзка с лидер на кола за спешна помощ, който се е отзовал на повикване след пътен случай, при който е потърпевшо дете.

Престъплението е осъществено на 15.04.2023 година сред селата Ябълчево и Руен, обл. Бургас. То е квалифицирано по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс. Установено е, че лица са направили дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, нахвърляйки се против лидера на колата за спешна помощ.

По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци, измежду които и самият потърпевш. Иззети са видеозаписи, които да спомогнат на чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас да открият съответните причинители на действието, допълват от държавното обвиняване.

Предстои да бъде осъществена и здравна експертиза, чието умозаключение да откри съответните пострадвания на потърпевшото лице.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР