Районна прокуратура - Бургас предаде на съд Живко Кючуков, който

...
Районна прокуратура - Бургас предаде на съд Живко Кючуков, който
Коментари Харесай

Започва делото срещу бруталния Живко, нападнал и осакатил баба на автобусна спирка

Районна прокуратура - Бургас съобщи на съд Живко Кючуков, който изрита брутално пенсионерка на автобусна спирка в Бургас. Заседанието е планувано за 4 декември от 14:30 часа.

26-годишният бургазлия е обвиняем за това, че на 9 май тази година на автобусна спирка пред бл. 61, посредством нанасяне на удар с крайник в региона на таза, предизвикал на В. К. междинна телесна щета, изразяваща се в закрито пертрохантерно строшаване на дясно бедро, което е довело до трайно затрудняване на придвижването на десен низък крак. Деянието е осъществено по хулигански подбуди. Това е закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, вр. член 129, алинея 2, вр. алинея 1 Наказателен кодекс.

Около 15.00 ч. на въпросната дата потърпевшата Виолета Караджова чакала рейса на спирката. По същото време на същото място се намирал и Живко. Той чакал рейс, седейки на скамейка на спирката и държейки пластмасова чаша с кафе. Пострадалата също седнала на пейката. Изведнъж подсъдимият изхвърлил чашата с кафе на тротоара, заради което потърпевшата го погледнала. Живко К. се ядосал и неоснователно ѝ отправил репликите "Махай се! ", "Ставай! ", "Изчезвай! ". Пострадалата се изплашила и застанала да чака рейса права. Няколко минути по-късно, подсъдимият станал от пейката и без да споделя нищо на потърпевшата я блъснал с крайник в региона на таза. Вследствие на удара, потърпевшата паднала на земята и почнала да вика от болежка. Тези дейности на подсъдимия били възприети от чакащите на спирката лица, които се възмутили и скандализирали от неговото държание. Веднага по-късно Живко К. взел камък и замахвайки с него почнал да наскърбява потърпевшата и да ѝ се заканва, че ще ѝ счупи зъбите. Около потърпевшата се събрали няколко индивида, които се развикали и подали сигнал на тел. 112. Подсъдимият се качил на идващия дошъл рейс.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР