Районна прокуратура - Благоевград е образувано досъдебно производство срещу мъж

...
Районна прокуратура - Благоевград е образувано досъдебно производство срещу мъж
Коментари Харесай

Хванаха мъж, направил опит да изнасили жена близо до кампуса в Благоевград

Районна прокуратура - Благоевград е формирано досъдебно произвеждане против мъж упрекнат в блудничество с млада жена.

На 21 януари 21-годишна жена вървяла по пешеходна алея сред кампуса на Американските общежития и реката в гр. Благоевград за среща с приятеля си. Забелязала мъж, който създавал усещане, че я дебне.

Забързала се в посока магазин " Кауфланд ", като обръщайки се видяла, че същият е с разкопчан панталон. Обадила се по телефона на приятеля си и му споделила терзанието си по отношение на вървящия след нея чужд. Преди да завърши диалога чула зад себе си гласа на мъжа, който й споделил да спре. Изплашената жена направила опит да избяга, само че била застигната от него.

Преодолявайки съпротивата й със мощ и удари, нападателят почнал да прави с нея блудствени дейности. В този миг в далечината се чул гласът на нейния другар, който станал очевидец на протичащото се и побързал да я отбрани. Извършителят прекратил дейностите си и побягнал.

На органите на реда било обещано в детайли изложение на мъжа, който няколко часа по-късно е бил арестуван.

Наред с осъществените от него с младата жена блудствени дейности, той я блъснал с пестник в лицето и в корема, запушвал й устата и я заплашил с думите " Не викай, ще те убия ".

С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият Л. е арестуван за период до 72 часа. Предстои произнасянето на съда по настояването на РП-Благоевград за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

Престъплението, за което М.Л. е притеглен в качеството на обвинен, е наказуемо с отнемане от независимост за период от две до осем години. Мъжът е престъпно проявен, като към сегашния миг е оправдан по право, необразован, женен, работи в сметосъбираща компания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР