Районна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност за палеж

...
Районна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност за палеж
Коментари Харесай

Млада жена драсна клечката на миробус във варненско село

Районна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност за палеж на моторно транспортно средство - закононарушение по член 330, алинея 1 от Наказателен кодекс, 28-годишната М.С. от село Стефан Караджа. Жената не е престъпно проявена и не е осъждана за други закононарушения. На същата е избрана мярка за неотклонение " парична гаранция “ в размер на 300 лв., оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Палежът на микробус " Мерцедес “, паркиран покрай стадиона в селото, е осъществен на 11 юни 2022 година към 06:30 часа. М.С. и притежателят му се познавали и сред тях зародил спор вечерта преди случая. През нощта дамата се забавлява с компания отвън селото.

На сутринта тя се върнала, отишла до транспортното средство като била готова с туба бензин и запалка. Заляла микробуса със запалителната течност и го запалила. Обвиняемата напуснала местопроизшествието и се прибрала в дома си, където часове по-късно била арестувана.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под надзора и управлението на прокурор от Търговско отделение Девня при Районна прокуратура – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР