Районна прокуратура – Сандански е внесла в съда обвинителен акт

...
Районна прокуратура – Сандански е внесла в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Съдят горски за побой и стрелба

Районна прокуратура – Сандански е внесла в съда обвинителен акт против П. М. за причиняване на телесна щета, незаконно отнемане от независимост и разваляне на непознати движими движимости на двама мъже.

Преди две години в местността „ Равна бука “, обвиненият, в качеството си на експерт по ловно стопанство, занимаващ се с охранителна активност, се заканил с ликвидиране на Н. Д.

Той създал изстрел с револвер, блъснал го с оръжието и го заплашил с думите „Ще те убия, ще те разстрелям, ти какво търсиш в моето место“.

Чрез нанасяне на удари на потърпевшия в региона на лицето и ритници по тялото и главата, той му предизвикал хематом, охлузване и разкъсни рани.

Освен това, в съучастничество с различен обвинен по делото – И.И., принудил Н.Д. принудително да се качи в джип, като го блъскали през страничната врата.

Срещу другия потърпевш – К. Н., бил изваден нож и показан револвер, като тези дейности също били придружени с отправяне на словесни закани. Обвиняемият, дружно със съизвършител, му нанесли порезни рани, ритници, удари в региона на корема, китката, както и с сопа по главата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР