Районна прокуратура – Карлово привлече Пламен Димитров към наказателна отговорност

...
Районна прокуратура – Карлово привлече Пламен Димитров към наказателна отговорност
Коментари Харесай

Пламен Димитров – Майстора от Карлово се сдоби с обвинение за измама

Районна прокуратура – Карлово притегли Пламен Димитров към наказателна отговорност за машинация на клиент. Името му нашумя след серия репортажи на „Господари на ефира“ за противозаконния му сервиз и разказите на излъгани клиенти, след които Зорница Акманова.

Обвинението е повдигнато след привършване на осъществената от Окръжна прокуратура – Пловдив инспекция по воденото досъдебно произвеждане за отнемане и е за осъществена в интервала май–юни 2016 година машинация на клиент по отношение на качеството на услугата, предлагана от обвинения – закононарушение по член 232, ал.2, б. б, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор при районна прокуратура – Карлово, Димитров е арестуван за период от 72 часа, в границите на които ще бъде преценено дали по отношение на него да бъде поискано взимане на мярка за неотклонение задържане под стража.

Активното следствие по това досъдебно произвеждане, както и по досъдебното произвеждане за палеж на автомобила на Зорница Акманова, следено от Окръжна прокуратура – Пловдив, продължава, прецизират от държавното обвиняване.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР