Районна прокуратура – Бургас се самосезира по журналистически материали и

...
Районна прокуратура – Бургас се самосезира по журналистически материали и
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира срещу менте лекарството с белина

Районна прокуратура – Бургас се самосезира по журналистически материали и стартира следствие на сигналите за продажба на белина като лекарство. Образувано е досъдебно произвеждане, оповестиха от прокуратурата.
Оказа се,че у нас за продажба се предлага разредена белина като лекарство-чудо. Опасните химикали се популяризират като средство за лекуване на рак, аутизъм, проблеми с бъбреците и още куп други болести.
Светослав Стаматов от Бургас забърква " чудните разтвори " в дома си и ги продава. Клиентите му са хора, които търсят лекуване на тежки болести от всякакво естество.
В идващите 60 дни проверяващите служители на реда от Бургас би трябвало да ревизират доколко Стаматов е предизвикал щета на жителите и е получил финансова полза. Разследването е обвързвано главно с 2019г, само че ще се ревизират и предходни интервали и действия на компанията. 
Събраните материали по делото ще бъдат предадени на наблюдаващият прокурор, който би трябвало да реши дали да повдигне обивния и какви тъкмо да са те.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР