Районен зам.-кмет на Пловдив и арестуваният за гаврата с момчето

...
Районен зам.-кмет на Пловдив и арестуваният за гаврата с момчето
Коментари Харесай

Районен зам.-кмет в Пловдив се оказа брат на Чеченеца

Районен зам.-кмет на Пловдив и задържаният за гаврата с момчето Петко Атанасов Караилиев-Чеченеца, се оказват братя, написа " 24 часа ". 

Димитър Атанасов Караилиев е на висок управителен пост в администрацията на регион " Западен ". 

 заместник-кемт

" Никога не съм ги виждал дружно. Ако човек е обвързван роднински с някого и не са по общи фотоси дружно, значи може да не са в близки връзки ", отговори кметът на регион " Западен " Димитър Колев.

Справка в регистрите демонстрира, че зам.-кметът Димитър Караилиев и Петко Караилиев са братя и живеят  в квартал " Прослав ". " Така е ", потвърдиха отговорни чиновници. 

Преди да стане зам.-кмет на регион, Димитър Караилиев работеше в дирекция " Култура " в пловдивската община като основен специалист. По обучение е икономист. Сега е на 33 години.

" Беше тихичко момче ", описа ръководителят на общинският съвет Александър Държиков, който в предходния мандат бе зам.-кмет по културата. 

" Щом не дава отговор на телефонните повиквания, значи, че е той ", разяснява и различен почитан чиновник в градската администрация. Но посочи, че никой не си избира роднините и да си брат на някого не е подсъдно.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР