Районен зам.-кмет на Пловдив Димитър Караилиев излезе с позиция по

...
Районен зам.-кмет на Пловдив Димитър Караилиев излезе с позиция по
Коментари Харесай

Димитър Караилиев за „Чеченеца“: Не спекулирайте, не избираме роднините си

Районен зам.-кмет на Пловдив Димитър Караилиев излезе с позиция във връзка медийните изявления свързващи го с грозния случая от преди дни с употребата на момче със СОП от известните под прякора „ Чеченеца “, Тротинетката и компания. Димитър Караилиев прецизира, че не поддържа връзка с брат си Петко Караилиев – Чеченеца и остро осъжда дейностите му. 

Ето какво написа Димитър Караилиев:

По мотив изявления в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми за политическо подстрекателство, декларирам следното:  

Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не подкрепям контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес и всички, които ме познават могат да потвърдят думите ми.

Петко е огромен човек, той самичък дава отговор за дейностите си. Като негов брат в никакъв случай не съм правил опит да затулям или оправдавам постъпките му!  

Напротив-осъждам дейностите му, в които беше забъркано и момче в неравностойно състояние. Има правораздавателни органи, които да решат дали е отговорен или не!  

Обръщам се и към с апел към младите хора-внимавайте с дейностите си в и отвън обществените мрежи, изключително когато те засягат и други хора.  

Призовавам медиите да не спекулират с тематиката, тъй като никой човек не може да избира или да управлява роднините си!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР