Районен съд - Варна осъди 39-годишeн мъж за извършен грабеж.

...
Районен съд - Варна осъди 39-годишeн мъж за извършен грабеж.
Коментари Харесай

Мъж си уговори среща в апартамент във Варна с друг мъж, той му извади пистолет и го обра

Районен съд - Варна осъди 39-годишeн мъж за осъществен обир. По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение, 39-годишният обвиняем бе приет за отговорен по повдигнатото му обвиняване в обир на айфон, таблет и парична сума от екскурзиант във Варна.

Грабежът е осъществен на 10 август предходната година в жилище чартърен в централната градска част. На посочената дата потърпевшият мъж, посредством оповестена публикация в уебсайт за запознанства, си уговорил среща в наетия от него апартамент с подсъдимия. Той отишъл в жилището с различен собствен прочут, заплашил пострадалия с въздушен револвер, бутнал го на пода и попитал къде са парите му. Недоволен, че наличната у него сума била единствено 150 лв., той сграбчил видяните в стаята таблет, мобилен уред със зарядно устройство, и напуснал жилището. Впоследствие за случилото се е подаден сигнал в полицията, като посредством профили в обществените мрежи причинителят бил разпознат и открит.

За осъществения обир на 39-годишния обвиняем, който е неосъждан досега, бе наложено наказване от 1 година отнемане от независимост. Изпълнението на наказването се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Причинените от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшия. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР