Районен съд-Варна осъди 24-годишен мъж за причиняване на телесна повреда

...
Районен съд-Варна осъди 24-годишен мъж за причиняване на телесна повреда
Коментари Харесай

Съдът във Варна даде условна присъда за побой на таксиметров шофьор

Районен съд-Варна осъди 24-годишен мъж за причиняване на телесна щета на таксиметров водач по хулигански подбуди, оповестиха от пресслужбата на съда.

В бързо произвеждане, по силата на реализирано сред страните и утвърдено от съда съглашение, подсъдимият беше приет за отговорен по повдигнатото му обвиняване и наказан на 18 месеца отнемане от независимост. Изпълнението на наложеното наказване бе отсрочено с 4 години изпитателен период.

Инцидентът зародил на 22 ноември тази година.  Подсъдимият и неговата другарка се скарали в заведение за хранене, при което тя решила да наеме такси и да се прибере в дома си. Подсъдимият я последвал и също съумял да се качи в таксито, където двамата още веднъж траяли да се карат. При идване на адреса девойката отишла да вземе пари за възнаграждение на транспорта, само че на водача платила единствено половината от  сметката, като декларирала, че остатъкът от сумата ще поеме спътникът й. Той от своя страна отказал, тъй като не била негова поръчката за такси. Таксиметровият водач слязъл от таксито и почнал да упорства пред къщата да получи напълно дължимата сума. Тогава ненадейно подсъдимият го нападнал в тил, съборил го на земята и  започнал да му нанася голям брой удари с юмруци и ритници.

В резултат на нанесените по хулигански подбуди пострадвания, потърпевшият водач получил междинна телесна щета, изразяваща се в травма в региона на главата и носа, както и строшаване на лявата ръка.

24-годишният мъж е неосъждан досега. Съгласно утвърденото от съда съглашение, в тежест на подсъдимия са всички направени разходи по делото. Съдебният акт е финален.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР