Районен съд - Варна наложи общо наказание и глоба на

...
Районен съд - Варна наложи общо наказание и глоба на
Коментари Харесай

29-годишен мъж опита да измами униформени във Варненско с нерегистриран автомобил

Районен съд - Варна наложи общо наказване и санкция на 29-годишен лидер за ръководство на нерегистриран автомобил, с табели за друго МПС, както и за държане на марихуана, оповестяват от пресцентъра на правосъдната институция.

Делото завърши през днешния ден с реализирано и утвърдено в правосъдна зала съглашение. За всяко от действията – по член 345, алинея 1 и алинея 2, както и по чл.354а от Наказателен кодекс, бяха избрани обособени санкции. 29-годишният обвиняем би трябвало да изтърпи най-тежкото от тях - 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. Към наказването е присъединена и санкция в размер на 500 лв..

Подсъдимият е бил спрян от полицейски автопатрул на 3 януари тази година в град Долни Чифлик. Оказало се, че той ръководи лек автомобил, импортиран от чужбина и нерегистриран в страната по надлежния ред, с сложени регистрационни табели, издадени за различен негов автомобил от друга марка и модел. Освен това, при инспекцията подсъдимият е засечен с две пакетчета марихуана в джоба си. Държаното наркотично вещество е на стойност под 3 лв., като действието съставлява незначителен случай.

29-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. В негова тежест се разпореждат разноските по делото. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР