Районен съд - Варна наложи глоба за управление на нерегистриран

...
Районен съд - Варна наложи глоба за управление на нерегистриран
Коментари Харесай

Варненец паркира на забранено място колата си фалшиви регистрационни номера и загази

 Районен съд - Варна наложи санкция за ръководство на нерегистриран автомобил и потребление на идетификационни номера от други МПС, оповестиха от пресслужбата на съда.  

Делото завърши с реализирано и утвърдено в правосъдна зала съглашение. За всяко от действията – ръководство на МПС, нерегистрирано по планувания от закона ред, както и за потребление на регистрационни табели от други коли, бяха избрани обособени санкции. 34-годишният обвиняем би трябвало да изтърпи най-тежкото от тях - санкция в размер на 1000 лв..

На 6 март предходната година подсъдимият паркирал употребения от него " Ситроен “ на неразрешено за престой място във Варна, в зона следена от техническо средство вид " паяк “. Нарушението било записано от дежурен автопатрул. Тогава се открива, че лекия автомобил " Ситроен “ е бил спрян от придвижване, а поставените му табели са от други два автомобила и са оповестени за търсене.

Постигнатото в правосъдна зала съглашение е дефинитивно и влиза в действие незабавно. В тежест на подсъдимия са направените по делото разходи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР