Районен съд - Разлог остави за постоянно в ареста 35-годишния

...
Районен съд - Разлог остави за постоянно в ареста 35-годишния
Коментари Харесай

Оставиха в ареста изнасилвач от село Баня

Районен съд - Разлог остави за непрекъснато в ареста 35-годишния Костадин П. от разложкото село Баня, упрекнат в обезчестяване и обир на 55-годишна жена. Съдът счете, че против привлечения като обвинен са събрани задоволително доказателства, че той е причинител на действието и поради отежненото му правосъдно минало постанови най- тежката мярка „ Задържане под стража “.

Делото се гледа при закрити врата с оглед естеството на закононарушението. Подсъдимият бе доведен в съда с белезници и засилена защита. Срещу насилника Районна прокуратура-Разлог повдигна две обвинявания - за обезчестяване и обир.

Костадин П. бе арестуван в петък, след постъпил към 04:00 часа сигнал за обезчестяване. Зверството против 55- годишната жена е осъществено същата нощ. Подсъдимият нахлул в дома на дамата малко след среднощ в четвъртък. Насилникът заплашил жертвата си с нож и до момента в който се отбранявала тя получила няколко порезни рани по ръцете и лицето, понесла и няколко юмручни удара. Подсъдимият откраднал и всичките й налични пари.

Още в петък Костадин П. бе арестуван за период от 24 часа, а малко по- късно притеглен като обвинен. С прокурорско разпореждане задържането му бе удължено за период до 72 часа.

Мъжът е с дълго престъпно минало и е осъждан неведнъж най- към този момент за обири и хулигански прояви. Някои от присъдите си е излежал дейно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР