Районен съд – Пловдив взе мярка за неотклонение „Задържане под

...
Районен съд – Пловдив взе мярка за неотклонение „Задържане под
Коментари Харесай

Молдовецът,който взриви банкомат в Пловдив остава в ареста


Районен съд – Пловдив взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на молдовския жител, който в съучастничество на 7-ми юли взриви и ограби банкомат в Пловдив. Той е упрекнат в тежко съзнателно закононарушение, за което Наказателният кодекс планува наказване „ отнемане от независимост “ от 3 до 15 години.

Според съда в този ранен стадий от следствието са налице задоволително данни, от които да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е създател на закононарушението, за което е упрекнат.

Съдът намира, че заплахата мъжът да се укрие е действителна, предвид на това, че той няма адрес, на който да обитава, преди задържането се е подготвял да напусне страната и е обитавал по хотели. Според съда е налице заплаха да извърши закононарушение при мярка, друга от „ Задържане под стража “, въпреки и да има чисто правосъдно минало. От показаната от прокуратурата информация е видно, че в Молдова против обвинения има формирани наказателни производства.

Определението предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд – Пловдив, като в този случай делото ще се гледа на 19.07.2018 година от 15.30 часа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР