Районен съд-Пловдив наложи глоби в размер на по 100 лв.

...
Районен съд-Пловдив наложи глоби в размер на по 100 лв.
Коментари Харесай

Пак голяма издънка от разглезения син на баровец в Пловдив

Районен съд-Пловдив наложи санкции в размер на по 100 лева на двама извършители на публичния ред в заведение в центъра на Пловдив.

Снощи към 22:30 часа Тома Томов - синът на строителния бизнесмен Христо Томов, и негов другар - Георги Попечкин, чиято майка е данъчна служителка, посетили с компания заведение на улица „ Капитан Райчо “, заяви Блиц.

Двамата мъже - очевидно превъзбудени, почнали да се заяждат с защитата в заведението, а малко по-късно насочили експанзията си и към шефката на заведението, която им направила забележка, че смущават спокойствието на останалите гости.

След като личният състав на заведението не съумял да тушира казуса, алармирал на органите на реда. Пристигнала полицейска патрулка и униформените задържали двамата мъже, които през днешния ден са били изправени пред съда, с цел да понесат отговорност за хулиганската си демонстрация.

Миналата седмица синът на предприемача беше задържан, откакто блъсна полицейска кола, опита се да избяга от полицията, а в него беше открита марихуана. Младият водач беше седнал дрогиран зад кормилото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР