Районен съд - Несебър взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Районен съд - Несебър взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Британецът, пребил мъж в Слънчев бряг, остава в ареста

Районен съд - Несебър взе мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на британския жител Дани Джеймс Нот , притеглен като обвинен за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Той е притеглен като обвинен за две закононарушения, за това, че на 6 септември, към 00:40 часа, в к.к.Слънчев бряг, в комплекс " Виктория Палас " до външен бар на басейн и до рецепцията на хотела буйствал, замервал с обувки чиновници на хотела, нанесъл удари с пестник по лицето на Ц. П., както и ритник с крайник по десния гален на К. И.

Той е обвинен и за това, че на същата дата и място, в кулоар на комплекса , посредством притискане за гърлото и нанасяне на удари по лицето, гърба и гърдите , предизвикал на К. Р. лека телесна щета, породена по хулигански подбуди.

 Обвиниха английския екскурзиант, пребил мъж с увреждания в хотел в Слънчев бряг
Обвиниха английския екскурзиант, пребил мъж с увреждания в хотел в Слънчев бряг

Няма съответни аргументи за дейностите на британеца

Районен съд - Несебър счете, че от събраните доказателства по делото до този миг, може да се направи обосновано съмнение, че Дани К. е създател на закононарушението, в осъществяването на което е упрекнат. От приложената информация за съдимост се открива, че обвиненият не е осъждан .

Независимо от това, в своето определение съдът взе поради " метода и интензитета, както и проявената непримиримост при осъществяването на действията ". Съдебната инстанция счете, че е налице действителна заплаха, в случай че Дани бъде освободен да извърши закононарушение . Обвиняемият съобщи в правосъдното съвещание, че по време на случилото се е използвал алкохол .

Съдът счете, че е налице и последната планувана в закона причина за взимане на най-тежката мярка " Задържане под стража " по отношение на обвинения, а точно - съществуването на действителна заплаха същият да се укрие , при положение, че не бъде арестуван.

Обвиняемият няма регистриран адрес на територията на страната , на който да бъде свикан за идните дейности по следствие. След случилото се, английският жител се е спуснал от петия до първия етаж по колоната, счупил е витрината на стая за посетители на първия етаж и е влезнал в нея, като след това е бил арестуван от органите на реда.

Районен съд - Несебър взе поради и събитието, че следствието е в самото начало , предстоят процесуално следствени дейности, за което се изисква персоналното присъединяване на обвинения .

Определението на Районен съд - Несебър може да бъде обжалвано или протестирано пред Окръжен съд - Бургас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР