Районен съд – Монтана одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура

...
Районен съд – Монтана одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура
Коментари Харесай

Осъдиха на четири месеца затвор рецидивист, юркал „Мерцедес“-а си пиян в Монтана

Районен съд – Монтана утвърди съглашение, реализирано сред Районна прокуратура – Монтана и отбраната на обвинения за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол над 1.2 промила Р. К. П, и го наказа с четири месеца „ Лишаване от независимост “.
42 годишният Р. К. П. е бил спрян за инспекция на 29 февруари 2020 година към 1.05 часа след среднощ от чиновници на Министерство на вътрешните работи, до момента в който карал,,Мерцедес”, модел,,А170 ЦДИ” по бул. „ Трети март “ до кръстовището с ул. ”Веренишка”.
Проверката с дрегер на лидера открила, че ръководи автомобила с централизация на алкохол в кръвта си 1.23 на хиляда.
Р. К. П. е престъпно проявен с четири присъди за разнообразни закононарушения, измежду които обири и закани с ликвидиране. Пред съда обвиненият се призна за отговорен, отхвърли се от разглеждането на делото по общия ред и съобщи, че непринудено подписва постигнатото с прокуратурата съглашение. Съдът наложи на Р. К. П. наказване „ Лишаване от независимост “ за период четири месеца, които да изтърпи при първичен общ режим, и го лиши от правото да ръководи МПС за период от 12 месеца.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР