Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Пламен Деянов

...
Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Пламен Деянов
Коментари Харесай

Осъдиха трима от Кюстендил за незаконен хазарт

Районен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Пламен Деянов утвърди съглашения и наложи санкции на трима кюстендилци, които се признаха за отговорни в устройване на хазартни игри, в противозаконна игрална зала. И тримата мъже са неосъждани.

Престъплението е осъществено за интервала от 07.07.2017 година до 13.07.2018 година Ангел Р. на 36 години, Димитър С. на 23 година и Мирослав Т. на 20 години, устройвали
хазартни игри посредством игрално съоръжение от 17 машини и компютър, обвързван с ръководеща платка и система за образуване на награда джакпот, приемане на залози и погашение на облаги в помещение, обособено като игрална зала на ул. „ Победа “ в Кюстендил, без лиценз публикуван от Държавната комисия по хазарта.

Одобреното съглашение, подписано от районния прокурор Ивайло Илиев, отбраната и подсъдимите, има последствията на влезнала в законна мощ присъда. Определението, с което на тримата подсъдими са наложени санкции от по 1 година отнемане от независимост, осъществяването на които се отсрочва за изпитателен период от 4 години и санкции от по 2 000 лева, е дефинитивно и не предстои на обжалване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР