Районен съд-Гоце Делчев наложи глоба от 100 лева на агресивен

...
Районен съд-Гоце Делчев наложи глоба от 100 лева на агресивен
Коментари Харесай

Осъдиха шофьор, направил луд скандал за паркомясто

Районен съд-Гоце Делчев наложи санкция от 100 лв. на нападателен водач на рейс, налетял на пердах на собствен сътрудник при спор за паркомясто.

Производството бе формирано по тъжба на санкционирания лидер И. Ч. от гърменското село Дебрен.

На 5 януари на автогара “Динамо ” в Гоце Делчев зародил спор сред двама водачи на рейсове за паркомясто. Жалбоподателят не могъл да паркира рейса си, заради липса тук-там и сътворил вманиачен скандал с сътрудник. Водачът твърдял от самото начало, че сътрудника му му е взел паркомястото.

Другият водач се отдръпнал в стаята на ръководителя на придвижването, с цел да избегне абсурда. Но това не помогнало, нападателният лидер нахлул в помещението и отправил обиди и закани, след което го избутал към стената. За да не стане пердах е извикана и полиция.

Служителите на реда направили инспекция и съставили акт за административно нарушаване, а след това и наказателно разпореждане, с което е наложена санкция в размер на 100 лева на нападателния лидер. Той се опита да я оспори в съда, само че районните магистрати дефинираха наложеното наказване като законосъобразно и заслужено.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР