Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева

...
Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева
Коментари Харесай

Осъдиха четирима, пребили жена от Бобов дол за 92 лв.

Районен съд – Дупница, под председателството на арбитър Ели Скоклева постанови присъда и призна четирима бобовдолци за отговорни в обир, осъществен на 13.10.2017 година, на ул. „ Димитър Благоев “ в Бобов дол. Четиримата мъже, в съучастничество като причинители са лишили 92 лева от жителка на Бобов дол, като са използвали мощ – пристанали я към леглото и нанесли удари на дамата.
Съдът наложи на двама от подсъдимите дейно наказване „ отнемане от независимост “, на Виктор П. / на 26 години, осъждан / - 3 години и 6 месеца, при първичен режим на изтърпяване „ общ “ и на Людмил Д. / на 27 години, осъждан / – 3 години отнемане от независимост, при „ общ “ режим на изтърпяване. 30- годишният Кирил И., който е неосъждан е с наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 години, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 5 години. Три години „ отнемане от независимост “, с изпитателен период от 4 години, постанови съдът за 21- годишният Михаил П., който също е неосъждан.
Четиримата са наказани още да платят на потърпевшата сумата от 1092 лева, представляваща обезщетение за породените й неимуществени вреди, в размер на 1000 лева и 92 лева – имуществени вреди.
Присъдата на Районен съд – Дупница, с която четирима бобовдолци са приети за отговорни в обир, може да се апелира и/ или стачкува в 15- дневен период пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР