Районен съд – Бургас определи да бъде взета мярка за

...
Районен съд – Бургас определи да бъде взета мярка за
Коментари Харесай

Трети обвиняем за посегателство срещу бургаски фоторепортер остава в ареста

Районен съд – Бургас дефинира да бъде взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на Данаил Стефанов, притеглен като обвинен като съизвършител в осъществяване на палеж, съобщи БГНЕС.
33-годишният Стефанов, по прякор Дъндито, е третият обвинен за палежа против дома на бургаския фоторепортер Борислав Пенков, който стана факт на 14 октомври тази година - за благополучие без да има потърпевши хора. Дъндито смята, че е бил " натопен ", въпреки полицията да разгласи пред съда, че негово ДНК е открито на мястото на палежа.
Основен обвинен обаче е Петър Биберов-Кюфтето. Той беше наказан на пробация поради нахлуване и удар, който нанесъл на Пенков. Самият Пенков разгласи, че ще го съди за 50 000 лв. - тъй като Кюфтето го е нападнал, до момента в който е снимал опожарено заведение. Другият обвинен е Румен Янакиев, който е считан за фактическия физически причинител.
Определението на съда може да бъде обжалвано или протестирано пред Окръжен съд – Бургас, на 08.11.2018 година, 14:00 часа, оповестиха от бургаския съд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР