Районен съд - Асеновград постанови присъда на Петър Низимов-Перата. Той

...
Районен съд - Асеновград постанови присъда на Петър Низимов-Перата. Той
Коментари Харесай

Петър Низимов-Перата го закъса след побоя над телевизионен оператор

Районен съд - Асеновград постанови присъда на Петър Низимов-Перата. Той е приет за отговорен в това, че на 2 юли 2017 година в гр. Асеновград, е направил непристойни дейности – отправяне на обиди и псувни по адрес на оператора на една от националните малките екрани - П. Дж., нападателно държание и заплюване на П.Дж.

Деянието е осъществено на публично място и в наличието на доста хора, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

Припомняме, че случаят стана по време на митинг против нападателни роми, които бяха безчинствали в града. Съдът постанови наказване от шест месеца отнемане от независимост, както и на наказване „ Обществено неодобрение “.

Второто би трябвало да се извърши с общественото, посредством слагане на присъдата на таблото за известия в постройката на общината в гр. Бургас, където Перата живее и на общината в Асеновград, за период от 15 дни.

Съдът призна подсъдимия Петър Низимов за отговорен и в това, че на 2 юли 2017 година в гр. Асеновград, по хулигански подбуди е предизвикал на П. Дж. лека телесна щета, изразяваща се в разкъсно-контузна рана в дясната слепоочна област, покрай външния завършек на дясната вежда, довело до разстройство на здравето и го осъди на наказване четири месеца отнемане от независимост.

Районен съд – Асеновград наложи на Петър Низимов едно общо най-тежко наказване за горните две закононарушения, а точно шест месеца отнемане от независимост с три години изпитателен период,

Присъдата предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период пред Пловдивския областен съд.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР