Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Николай Николов

...
Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Николай Николов
Коментари Харесай

Оставиха в ареста извършител на кражба

Районен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Николай Николов взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с Юлиян Д., на 41 години, от Кюстендил.

Той е притеглен като обвинен за кражба на непознати движими движимости от парцел на ул. „ Земен “ в Кюстендил, осъществена на пети против шести юни. Отнети от притежателите, без тяхно единодушие с желание незаконно да ги присвои са следните непознати движими движимости: моторен трион, принадлежности и бутилки вино.

Обвиняемият и отбраната му желаеха по- лека мярка от съда – „ Домашен арест “. Той пледира, че самичък е отишъл в полицията, признал се е за отговорен и е показал къде са откраднатите движимости. Съдът почете настояването на Районна прокуратура – Кюстендил за взимане на най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Видно от събраните на досъдебното произвеждане доказателства, в т. ч. показанията на разпитаните очевидци, може да се направи обосновано съмнение, че точно обвиненият е направил закононарушението, за което районна прокуратура – Кюстендил му е повдигнала обвиняване. Обвиняемият е осъждан неведнъж / 23 пъти /, като преди всичко за закононарушения срещу собствеността, това сочи към извода, че има действителна заплаха да извърши и друго закононарушение, написа в претекстовете на арбитър Николов.

Определението, с което във връзка с Юлиян Д. е взета най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, предстои на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в 3- дневен период, считано от през днешния ден.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР