Районен съд – Варна одобри постигнато между страните споразумение, с

...
Районен съд – Варна одобри постигнато между страните споразумение, с
Коментари Харесай

34-годишен бе осъден за грабеж на златен синджир

Районен съд – Варна утвърди реализирано сред страните съглашение, с самопризнание на виновността, по силата на което на 34-годишен мъж бе наложено условно наказване за осъществен от него през м. юни 2018 година обир на златен синджир. Подсъдимият бе наказан на 6 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

Самото закононарушение е осъществено късно вечерта на 27 юни 2018 година. Жертва на похищението станал различен мъж, който до момента в който вървял със собствен роднина по улицата към дома си, бил атакуван в тил от подсъдимия. 34-годишният обвиняем със мощ издърпал от врата на потърпевшия марков златен синджир, със звена от транспарантни камъни, като незабавно по-късно побягнал в незнайна посока. Впоследствие причинителят се разкаял и върнал в дома на пострадалия скъсания синджир. Отнетата при грабежа движимост възлиза на близо 4000  лв.. 

34-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. Причинените от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшия. В тежест на подсъдимия остават направените по делото разходи. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР