Районен съд – ще гледа делото за домашно насилие, което

...
Районен съд – ще гледа делото за домашно насилие, което
Коментари Харесай

Съдът в Сандански гледа дело за домашно насилие, заведено от жената, убила двете си деца

Районен съд – ще гледа делото за домашно принуждение, което Кристина Дунчева, упрекната за убийството на двете си деца, е завела против техния татко Георги Трайков. Това оповестява Агенция " Фокус ".
Припомняме, че на 19 ноември в жилище на улица „ Скопие “ в град Сандански обвинената Кристина Дунчева умъртвила двете си малолетни деца. С оглед тежестта на закононарушението, в което е упрекната, и лабилното ѝ психическо положение, съгласно Софийски апелативен съд е налице действителна заплаха тя да извърши закононарушение. Поради това ѝ бе наложена най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
 Ден на печал в Сандански поради убитите деца Ден на печал в Сандански поради убитите деца
Ден на печал е разгласен в гр. Сандански през днешния ден, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. Причината е убийството на две деца на 3 и 5 год...
Междувременно, е изявленията пред медии бащата Георги Трайков изясни, по какъв начин не е посягал на жена си или децата си, а пък тя е душевен нестабилна.
В същото време юристът на майката изясни, че тя е била физически и душевен насилвана и изнасилвана, само че не е споделила на никого. А от ДАЗД изрично дадоха отговор, че на убитите в Сандански дец
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР