Районът около „Кремиковци” отдавна се спряга от инвеститори като подходящо

...
Районът около „Кремиковци” отдавна се спряга от инвеститори като подходящо
Коментари Харесай

Еко селище в „Кремиковци”

Районът към „ Кремиковци” от дълго време се спряга от вложители като уместно място за строителство на нов комплекс. Преди време имаше концепция там да се обособи столичното сити. Днес се обмисля вид регионът да се облагороди с еко населено място от 63 къщи. В момента предлагането е на стадий оценка. „ Еко населено място капина парк” ще разполага още с детска градина, ресторант и магазини. Общата повърхност на нерегулирания имот е 42 592 кв.м. къщите, които о предложение се планува да се изградят там са с обща разгъната застроена повърхност от 12 600 кв.м, а детската градина – със 604 кв.м РЗП. Ресторантът е очакван да бъде с повърхност 750 кв.м, а комерсиалните площи – 700 кв.м. Още 200 кв.м са планувани като складови пространства.

Районът по градоустройство не планува високо строителство и заради това не се постановат и огромни изкопни действия. Дърветата в и към имота, както и прилежащи парцели няма да бъдат наранени при строителните действия.

Предвижда се отоплението да бъде на газ. За задачата ще бъде направено отклоняване от газопреносната мрежа от кв. „ Кремиковци”. Електрозахранването ще бъде осъществено през личен трафопост от мрежата на ЧЕЗ. Водоподаването ще бъде осъществявано от „ Софийска вода” АД.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР