Районът около къщата на белградския адвокат Драгослав Миша Огнянович е

...
Районът около къщата на белградския адвокат Драгослав Миша Огнянович е
Коментари Харесай

Почерня от полиция пред дома на разстреляния адвокат на Милошевич! Униформените търсят...

Районът към къщата на белградския юрист Драгослав Миша Огнянович е отцепен от полицията. Криминалисти оглеждат мястото, където 57-годишният Огнянович беше убит, а 26-годишният му наследник беше ранен, оповестява сръбският „ Блиц “.



Нападението е осъществено в 19:30 часа локално време на улица „ Антифашистка битка “. 57-годишният юрист е бил погубен, до момента в който дружно със сина си се е отправял към вратата на дома си.

Младият мъж е откаран в център за незабавна помощ. По първична информация, е ранен в ръката.



Полицията е блокирала цялата постройка, а на място са пристигнали и бронирани коли. Шокирани съседи са се събрали пред блока.

„ Чух изстрели и изтичах да видя какво става. Това са нашите съседи от приземния етаж, през днешния ден ги видяхме. Има и малко бебе “, сподели разтревожена съседка.



По думите на свидетел, има видеоклип, на който се вижда мъж в черно, с каскет, да бяга от мястото на закононарушението. Полицията организира акция по прекъсване на коли и инспекция на съмнителни лица. От полицията оповестиха, че причинителите се търсят.

Огнянович е работел в юридическия екип, защитаващ някогашния президент на Югославия Слободан Милошевич на Трибунала в Хага. През последните години има доста сполучлива кариера. Защитавал доста клиенти, направили тежки закононарушения, а през последните години е представлявал Лука Бойович, считан за един от най-големите мафиотски босове в Сърбия.


През последните няколко месеца в Белград са убити няколко другари на Бойович. Една от версиите е, че казусът е обвързван с войната на незаконни кланове, участващи в трафика на опиати. Предполага се, че юристът може би е станал жертва на бандитска разпра.

Кадри от мястото на закононарушението можете да видите ТУК!

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР