Районът около къща във Форт Майерс, Флорида, беше превърнат в

...
Районът около къща във Форт Майерс, Флорида, беше превърнат в
Коментари Харесай

Акула плува по улиците на Флорида по време на урагана Иън: експерти потвърдиха ВИДЕО-то

Районът към къща във Форт Майерс, Флорида, беше трансфорат в сцена от кино лентата " Челюсти ", откакто ураганът Иън, един от най-силните урагани, удари крайбрежията на американския щат. Видеото е публикувано в Twitter.

В него някакво същество се втурва във водата, а на повърхността на поляната, наводнена с вода, се вижда присъща перка. Местните са кръстили мистериозната риба „ уличната акула “. 

After over half a decade of debunking this hoax every time there was a flood or hurricane, I can`t believe I`m looking at an honest-to-god street shark.

Good to finally meet you, pal.
— Jane Lytvynenko (@JaneLytv)

През деня видеото означи над 12 милиона гледания в Twitter. Потребителите бяха сюрпризирани и в това време показаха подозрения дали това в действителност е акула, заради постоянно появяващите се мемета и подправени видеоклипове на акули.
 Акулата плуваше на открито по време на стихия. акула навън, вихър Иън, вихър във Флорида Акулата плуваше на открито по време на стихия. 
Професионални проверяващи обстоятелствата от новинарската организация Storyful и The Associated Press провериха метаданните на обявата и потвърдиха, че видеото в действителност е акула.
 огромна риба, акула доплува на улицата по време на стихия. акула навън, вихър Иън, вихър във Флорида Някои публицисти се съмняват дали това е акула или друга огромна риба. 
„ След пет години развенчаване на подправени видеоклипове на акули, появили се след различен вихър или наводняване, в действителност имаме улична акула пред себе си “, сподели журналистката Джейн Литвиненко.

Служителите на AP не са сигурни дали това е акула или друга огромна риба. На записа се вижда перка, само че това е единственото, което приказва за морски див звяр. Представители на организацията се базират на думите на двама специалисти, единият от които сподели, че това явно е млада акула, а съгласно другия е мъчно да се каже сигурно какво е.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР