Район Централен“ не е единствено Главната улица, в този район

...
Район Централен“ не е единствено Главната улица, в този район
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Централен не е само Главната

„ Район „ Централен “ не е само Главната улица, в този регион има микрорайони с проблеми, има квартали, в които би трябвало да се влага. Категорично би трябвало да се поставят грижи за Главната улица, само че това не би трябвало да е само и за сметка на останалите квартали “. Това сподели Славчо Атанасов след поредност от диалози с поданици на региона.

Народният представител и претендент за кмет на Пловдив беседва с хората, дружно с претендента за областен кмет в „ Централен “ Иван Димов. Славчо Атанасов бе безапелационен, че ще продължи да води акцията си както до момента – измежду хората и от врата на врата.

„ Проблеми сложиха поданици на квартала край Гарата, живеещи на улиците „ Кап. Райчо “ и „ П.Д. Петков “, край пазара на Младежка. И освен през днешния ден, по време на диалозите ни, само че и в приемната, която като депутат съм отворил всеки понеделник идват хора от тези квартали “, сподели Славчо Атанасов.

По време на диалозите претендентът за кмет на регион „ Централен “ Иван Димов показа, според от това какво показват като проблем жителите на региона – и целите, които е набелязал, в случай че получи доверието им.

Сред тях са незабавни ограничения за олекотяване и нормализиране на трафика по централните булеварди, както и създаване на нови места за паркиране и нови паркинги на стратегически места, с цел да се овладее безредното паркиране в центъра. Важно е да има нова детска градина и нова ясла на територията на региона, уточни Иван Димов. Възстановяване и ремонт на тротоарите и методите за майки с деца и хора с увреждания, възобновяване, поддържане и увеличение на зелените площи, създаване и възобновяване на детските и спортните площадки, облагородяване и възобновяване на междублоковите и парковите пространства, са измежду останалите цели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР