Район Сердика е специфичен. Проблемът му е характерен за цяла

...
Район Сердика е специфичен. Проблемът му е характерен за цяла
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Проблемът на София е липсата на сигурност

Район Сердика е характерен. Проблемът му е присъщ за цяла София - сигурността. Свързано е с противозаконните цигански гета в градините в Орландовци, в Бенковски. Замърсява се и има тормоз над хората. Това съобщи Карлос Контрера в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му би трябвало да има камери - те ще имат предпазен темперамент. "Тук приказвам и за проблемите с трафика, могат да бъдат решени. Трябва да се попълни и щата за Общинска полиция. Работата е тежка и сложна. Нашето предложение е Общината да обезпечава с преференциални цени с общински жилища фрагменти като служителите на реда, медицински сестри, водачите в градския водач. Също по този начин имаме предложение да се одобряват децата им с преимущество в детските градини ", изясни още той.

Контрера е безапелационен, че София е цялостна с тарикати, които си мислят, че са над всики останали. "Паркират погрешно и в зелени площи и тук Общинска полиция може да оказва помощ на Столична дирекция на вътрешните работи ", счита още той.

По думите му те ще държат решенията в Общинския съвет да се взимат с документално съглашение за целите на страните.

Градът има потребност от доста повече конкретика, а актуалната акция се трансформира в замеряне на тези, сподели още Контрера.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР